•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Denis Vilnev će snimati 'Dinu'

Kanadski reditelj je, prema navodima "Hollywood Reportera", u pregovorima sa produkcijskom kućom koja je prošlog meseca osigurala prava na kultno delo Frenka Herberta.

Vilnev, čiji poslednji film "Arrival" je trenutno u bioskopima, a koji priprema nastavak kultnog SF filma "Blade Runner", će pokušati da se ne pridruži ekipi reditelja koji nisu uspeli da snime naslednika Linčovog originala.

Reditelji Pjer Morel i Piter Berg su 2010. krenuli da rade na novoj "Dini", ali je projekat propao, dok se ideja Alehandra Hodorovskog o 10-očasovnom filmu smatra najvećim SF filmom koji nikada nije napravljen.

Prvobitno objavljena u dva dela u magazinu "Analog", priča o Polu Atreidu i njegovim avanturama na Arakisu postala je kultna u SF krugovima, a na osnovu nje Dejvid Linč je 1984. napravio film kojega se kasnije odrekao. Knjiga je takođe uticala na pisce kao što je Džordž R.R. Martin, a na osnovu nje je snimljena i TV mini serija.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...