•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Gosling: Harison Ford je kul ku*kin sin

Glumac Rajan Gosling snimajući film dobio je udarac koji mu je zadao kolega Harison Ford.

Njih dvojica su bili na snimanju nastavka filma "Blade Runner" kada je scena tuče postala previše realna i završila se tako što je Ford stvarno udario Goslinga pesnicom u glavu.

"Jednostavno se desilo tokom scene tuče. Ono što je bilo smešno je to što je nakon toga, kada su mi doneli led za lice, Harison došao, odgurnuo me i stavio svoju pesnicu u led. Kada je to video, reditelj mi je prišao i rekao: 'Gledaj to na ovaj način - upravo te je udario Indijana Džouns'", ispričao je Rajan u nedavnom intervjuu za "GQ" magazin.

Ford je ipak na kraju pokušao da se izvini kolegi glumcu.

"Kasnije mi je prišao s bocom viskija i pomislio sam: 'Znao sam da ovo sledi'. Međutim, onda je izvadio čašu iz džepa, sipao viski za mene i otišao s celom flašom za sebe. Tako da pretpostavljam da nije osetio dovoljno krivicu da bi mi dao celu flašu. Obično se kaže da ne treba upoznati svoje heroje, ali bih ja tu stavio Harisona Forda kao izuzetak. On je jedan kul ku*kin sin", objasnio je Gosling.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...