•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Zašto baš on?' na Ladies Night događaju u bioskopu Cineplexx

Da li ste ikada bile zaljubljene u osobu koja vašim roditeljima nije baš preterano simpatična? Kako to da promenite naučiće vas Džejms Franko u romantičnoj komediji „Zašto baš on?“, koja će biti prikazan u okviru još jednog Ladies night događaja u bioskopu Cineplexx Niš, u STOP SHOP ritejl parku, u četvrtak,5. januara, sa početkom u 20 časova.

Pripadnice lepšeg pola koje se odluče da saznaju „Zašto baš on?“ očekuju pokloni iznenađenja, kao i primerak magazina Cosmopolitan uz svaku kupljenu ulaznicu.

Za vreme novogodišnjih praznika, zaštitnički nastrojen otac Ned, zajedno sa svojom porodicom dolazi u posetu ćerki studentkinji. Međutim, ta poseta se pretvara u pravu noćnu moru, s obzirom da Ned upoznaje Lerda - dobroćudnog, bogatog, i najblaže rečeno ,,neobičnog’’ dečka svoje ćerke. Poput svakog brižnog oca, Ned misli da Lerd nije dovoljno dobar za njegovu ćerku, te će pokušati da shvati šta je to što ona vidi u njemu. Nedov napad panike kulminira u trenutku kada saznaje da Lerd ima krajnje ozbiljne planove i planira da je zaprosi. Brajan Krenston se našao u ulozi brižnog tate kome muke zadaje Džejms Franko kao velika ljubav njegove princeze. Društvo im prave i Zoi Dojč, Megan Mulali, Grifin Glak i mnogi drugi.

Karte za Ladies night i projekciju filma „Zašto baš on?“ su već u prodaji, sve informacije možete naći na sajtu www.cineplexx.rs.

Film se nalazi u distribuciji MCF Mega Com Film distributerske kuće.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...