•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Uzbudljivi praznici uz ekskluzivnu premijeru AMC-ove serije Hap&Leonard

Novogodišnji i Božićni praznici su idealno vreme da se odmorite i uz činiju kokica prepustite omiljenoj zabavi. Za sve ljubitelje mračno-komičnih trilera, AMC je već na početku godine pripremio pravu poslasticu, premijeru serije Hap and Leonard, u ponedeljak 02. januara u 22h ekskluzivno na AMC kanalu.

“Hap and Leonard” je mračna priča o dva najbolja prijatelja, fatalnoj ženi, grupi propalih revolucionara, par smrtonosnih psiho-ubica i izgubljenom plenu. Hap Collins je bivši aktivista '60-ih koji je proveo neko vreme u zatvoru, nakon što je odbio da se priključi ratu u Vijetnamu. Sada, u svojim četrdesetim i praćen lošom srećom, Hap lako pristaje da pritekne u pomoć svojoj bivšoj ženi Trudy, prema kojoj još uvek nešto oseća, kada se ona ponovo pojavi sa snovima i obećanjima o pronalaženju izgubljenog blaga. Leonard Pine je gej crnac, veteran vijetnamskog rata, veoma loše naravi. Nakon što ga je porodica odbacila i dobijanja otkaza na poslu, Leonard se radosno pridružuje svom prijatelju Hapu u potrazi za plenom koji će im promeniti život.

Smeštena u kasne 1980-e, priča o na prvi pogled lakom bogaćenju, ubrzo se pretvara u krvavi haos, kada Trudyin poslednji bivši muž biva pušten iz zatvora i kreće u potragu za blagom.

Serija je zasnovana na popularnoj pripoveci Joe R. Lansdale, a glavne uloge tumače James Purefoy (“Rome”, “The Following”) kao Hap, Michael Kenneth Williams (“The Wire”, “Boardwalk Empire”) kao Leonard i Christina Hendricks (“Mad Men”) kao Trudy.

Facebook stranica: https://www.facebook.com/amctvrs/

Web stranica: http://www.amctvce.com

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...