•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Woody Harrelson će glumiti u filmu o Hanu Solu

Američki glumac Woody Harrelson će postati deo Disneyjevog "Star Wars" sveta jer je potpisao ugovor za snimanje filma o liku Hanu Solu.

Film još uvek nema zvaničan naziv, ali je poznato da će uz Harrelsona glumiti i Alden Ehrenreich. Upravo će Ehrenreich glumiti Hana Sola. To će biti najnoviji film koji će se naći izvan glavne "Star Wars" franšize.

Harrelson će glumiti Solovog mentora u novom filmu. U glumačkoj postavi će biti Donald Glover i Emilia Clarke, a režiseri su Phil Lord i Christopher Miller.

Film se u bioskopima očekuje 2018. godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...