•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Scandalous Lady W (2015)

Uzbudljiva drama iz 18. veka o skandaloznom životu bogate engleske naslednice, ledi Simor Vorsli, koja se usudila da ostavi muža i pobegne sa njegovim najboljim prijateljem, kapetanom Džordžom Bisetom.

Neverovatna a istinita priča o imućnoj engleskoj naslednici koja je pobegla od muža, nakon čega je on tužio njenog ljubavnika, što je izazvalo jedan od najvećih seks skandala u 18. veku. Godine 1781, ledi Simor Vorsli izazvala je opšte negodovanje kad je pobegla sa ljubavnikom, kapetanom Džordžem Bisetom. Njen razjareni muž, poštovani član parlamenta ser Ričard Vorsli, tužio je Biseta za navođenje na preljubu, zahtevajući neverovatnih 20.000 funti za štetu nanetu njegovoj „svojini“, ledi Simor.

Dok su se Simor i Biset krili u londonskom hotelu, ser Ričard i njegovi advokati pokušali su da dokažu neverstvo njegove žene pomoću serije pokvarenih planova. Ser Ričard je lagao na sudu, stvarajući savršenu sliku svog braka, ubeđujući druge da urade isto. Bisetu su pretili siromaštvo i zatvor, sve dok Simor nije osmislila hrabar plan kako bi spasla voljenog čoveka od propasti. Ali šokantne tajne koje je otkrila, ugroziće i njen ugled.

Žanr:drama, istorijski, romansa
Godina:2015
Reziser:Sheree Folkson
Scenario:David Eldridge, Hallie Rubenhold
Uloge:Natalie Dormer, Aneurin Barnard, Shaun Evans
Studio:Wall to Wall
Zemlja:UK
Jezik:engleski
Trajanje:87 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...