•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vudi Harelson snima i uživo emituje film

Američki glumac Vudi Harelson, koji će u narednom filmu iz serijala "Ratovi zvezda" igrati mentora mladog Hana Soloa, snimaće u Londonu dugometražni film "Izgubljen u Londonu UŽIVO" koji će se istovremeno direktno prenositi u 550 bioskopa širom SAD.

Harelson će u petak ujutru biti prvi koji će pokušati ovakav poduhvat koji opisuje kao pokušaj da spoji svoje dve ljubavi, pozorište i film. Uz njega će u filmu nastupiti muzičar Vili Nelson i glumac Oven Vilson.

Zasnovan na groznoj noći koju je zaista proveo na ulicama Londona, Harelson će režirati ovaj film, mešavinu drame i komedije, za koji je napisao i scenario.

On je rekao da bi bilo idealno da je imao još tri nedelje za probe pre nego što uživo krene akcija u petak, što će za publiku u američkim bioskopima biti četvrtak uveče.

Američki glumac je ubedjen da će to što će film ići uživo dodati specijalan naboj celom događaju.

"Da li će da pokvari nastup? To je pitanje. Da li će strah biti prevelik i ugroziti nastup? Ne znam", rekao je Vudi Harelson.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...