•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Centar priče nove sezone je povratak Majkla Skofilda

Trejleri kojima se najavljuje povratak nekada veoma popularne serije „Bekstvo iz zatvora“, otkrili su da je glavni lik Majkl Skofild živ, a ukoliko se pitate kako mu je to moguće, s obzirom na to da je u poslednjoj sezoni poginuo u eksploziji, upravo je to i bio cilj kreatora projekta.

Promovišući povratak serije, ali i glavnog lika kojeg tumači Ventvort Miler, Pol Šering je otkrio mali deo radnje.

„Majkl se neće pojaviti na vratima kao plemeniti heroj. Pitanje je – ko je uopšte taj momak? Da li je kompromitovan? Da li je on uopšte Majkl? Da li je on Majkl kojeg poznajemo? I upravo to je centar priče nove sezone. Zanimljivo je kada ne znate da li je protogonista priče mogući negativac“, ispričao je on.

Na pitanje kako je Majkl uspeo da preživi, on je kazao da će publika morati da pričeka na taj odgovor, s obzirom na to da je tražeći način potrošio dosta vremena čitajući literaturu.

Ipak, on je otkrio da romansa, odnosno dugo očekivano ujedinjenje Majkla i njegove supruge Sare (Sara Vejn Kelis) neće proći očekivano, jer se ona udala za Džejkoba, kojeg igra Mark Fojerstajn.

„Mi smo se venčali i ona nije imala ideju da je on tu negde, jer se pretpostavljalo da je mrtav. Odjednom on je živ, što nagoveštava tenzije“, kazao je Fojerstajn.

Iako mnogi očekuju da će upravo Džejkob stati na put stare ljubavi, Šering kaže da će upravo on pomoći svojoj supruzi u smišljanju plana za Majklovo bekstvo iz zatvora.

„Mislim da nećemo videti samo ljubavni trougao“, poručio je on.

Nova sezona serije počeće da se emituje na kanalu Fox, 4. aprila.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu