•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džek Nikolson u penziji nakon 60 godina karijere

“Mislim da je Džek u penziji. Ne želim da govorim u njegovo ime, ali on je puno toga napravio u svojoj karijeri i sada dobro stoji finansijski”, rekao je glumac Piter Fonda (76) s kojim je Džek Nikolson glumio u kultnom filmu iz 1969. godine, “Goli u sedlu”.

“Ponekad ljudi imaju razloge koje ne razumete, a nije ni na meni da pitam”, objasnio je Fonda.

Džek Nikolson (79) je u svojoj 60 godina dugoj karijeri osvojio tri Oskara, dok je bio nominovan za njih 12. Osvojio je i sedam Zlatnih globusa, uključujući i nagradu Cecil B. DeMille 1999. za poseban doprinos filmu.

Glumac je nedavno rekao da mu je starenje pomoglo da “bude bolji čovek”.

“Starenjem sam postao bolja osoba, jer sam izgubio moć zavođenja. Stvar je u ravnoteži, samo se trebaš naviknuti da stvari tako stoje”, rekao je Nikolson koji je ipak, priznaje, tužan što više nije toliko neodoljiv ženama kao nekada.

Nikolson je takođe priznao da je često sumnjao u sebe.

“Čim bi dobio ulogu, brinuo bih se jesam li ja pravi glumac za to, mogu li to izvesti. Na sva pitanja pokušavam odgovoriti tokom snimanja, na setu”, kaže glumac.

Osim u “Goli u sedlu”, Nikolson je ostvario nezaboravne uloge u filmovima “Kineska četvrt”, “Let iznad kukavičjeg gnezda”, “Isijavanje”, “Vreme nježnosti”, “Gospodin Schmidt” i mnogim drugima.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...