•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Desperation (2006)

'Desperation' je još jedan u nizu filmova prema delu slavnog Stephena Kinga, najvećeg majstora žanra horora u savremenoj književnosti. Film je u televizijskoj produkciji režirao omiljeni Kingov saradnik Mick Garris, kom je to već šesta adaptacija nekog od piščevih romana, nakon filmova "Sleepwalkers" i "Riding the Bullets" i mini-serija The Stand i The Shining. U glumačkoj ekipi najpoznatija su imena T. Skerritta, R. Perlmana i veterana C. Durnin. 'Desperation' je bio nominovan za Emmy u kategorijama najbolje scenografije i montaže zvuka.

Collie Entrangian je šerif pustog gradića Desperationa u čiji zatvor privodi putnike namernike, a neke od njih i ubije. Među zatvorenicima su bračni par Jackson, pisac John Edward Marinville i porodica Carver.

Dečak David Carver snažno je religijski nadahnut i prvi će shvatiti da je šerif opsednut zlim silama, koje podreklo vuku od robovski tretiranih kineskih rudara što su poginuli pre 150 godina. Zatvorenici uspeju da pobegnu i pod Davidovim vodstvom kreću u obračun sa zlom.

Ostalo možete da pretpostavite šta će se desiti, ali nismo sigurni da će te i pogoditi, jer ipak se radi o Kingovom delu.

Žanr:drama, fantazija, horor
Godina:2006
Reziser:Mick Garris
Scenario:Stephen King
Uloge:Tom Skerritt, Steven Weber, Annabeth Gish
Uzrast:R
Award:1 nagrada i 2 nominacija
Studio:Touchstone Television, Buena Vista Television, Sennet-Gernstein Entertainment
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:131 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....