•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stigao je poster i trejler za film 'Rekvijem za gospođu J.'

'Rekvijem za gospođu J.', film prema scenariju i u režiji Bojana Vuletića, a koji će se naći u zvaničnoj selekciji 67. Berlinskog filmskog festivala dobio je i svoj zvanični poster koji dizajnirao Vjeko Sumić, kao i trejler.
Posle dužeg vremena jedan srpski filma naći će se u oficijelnom delu programa Berlinala. „Rekvijem za gospođu J.“, drugi igrani film Bojana Vuletića, biće prikazan u programu Panorama Special.

Na ovogodišnjem festivalu, film će imati četiri projekcije, a prva i premijerna biće održana 13. februara u 19h u velikoj dvorani ZOO Palasta, na Kudamu. Posle svetske premijere na Berlinalu, film će imati domaću premijeru na predstojećem 45. FEST-u, i to 4. marta sa početkom u 19.00h u Sava Centru.

„Rekvijem za gospođu J.” govori o skromnoj sredovečnoj ženi i bivšoj administrativnoj službenici koja na godišnjicu smrti svog muža planira da se ubije.

Iako je to za 5 dana, Gospođa J. je odlučila da završi sve svoje privatne i administrativne poslove da bi se ubila onako kako želi i ostavila svoju porodicu obezbeđenu. Ali da bi sve to započela potrebna joj je samo jedna overena potvrda – uverenje o radnom stažu za poslednjih 20 godina. U Zemlji koja upravo prolazi kroz tranziciju i sveobuhvatnu reformu administracije, to će biti jako komplikovano. Jer živeti u tranziciji je komplikovano. Umreti je još komplikovanije.

Glavne uloge imaju Mirjana Karanović, Jovana Gavrilović, Danica Nedeljković, Vučić Perović i Mira Banjac. Direktor fotografije je Jelena Stanković, montažer Vladimir Pavlovski, scenograf Zorana Petrov, kostimograf Lana Pavlović, dizajner zvuka Boris Trayanov. Producent filma je Nenad Dukić (SEE Film Pro), a glavni distributer MCF MegaCom Film.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...