•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumac Harrison Ford izbegao sudar sa putničkim avionom

Američki glumac Harrison Ford je uspešno izbegao sudar dok je upravljao svojim avionom u Californiji, javljaju američki mediji.

Sedamdesetčetverogodišnji Ford je dobio dozvolu za sletanje na pistu aerodroma John Wayne u Orange Countryju u ponedeljak, ali je greškom sletio na paralelnu pistu. Tom prilikom je preletio iznad aviona kompanije American Airlines u kojem je bilo 110 putnika i članova posade. U trenutku Fordovog sletanja putnički avion je čekao dozvolu za poletanje. Taj avion je nekoliko minuta kasnije poleteo, a Ford nije komentarisao ovaj incident.

"Šta je s ovim avionom ispod mene", upitao je Ford prilikom sletanja.

Ford je upravljao avionom Aviat Husky s jednim motorom, ima pilotsku dozvolu, ali je ranije imao nekoliko incidenata. Godine 2015. je povređen kada je njegov avion pao na golf teren u Los Angelesu.

Takođe, 1999. godine je doživeo nesreću dok je učio da upravlja helikopterom u Los Angelesu, ali nije bio povređen.

Ford leti od svojih pedesetih, a poseduje nekoliko aviona.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....