•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi film o Jamesu Bondu bi se mogao snimati u Hrvatskoj

U Dubrovniku, koji je u poslednje vreme popularna lokacija za snimanje filmova, trenutno se snima film A kategorije "Robin Hood: Origins", a postoji mogućnost da će se u gradu pod Srđem snimati i film o legendarnom agentu Jamesu Bondu.

Priča o snimanju novog Jamesa Bonda u Dubrovnik pokrenuta je prošle godine, a s obzirom na poslednje informacije čini se kako će produkcija 25. filma o agentu 007 ipak stići u Hrvatsku.

Gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić je, na konferenciji za novinare organizovane povodom snimanja "Robin Hood: Origins", potvrdio da su pregovori s EON produkcijom o snimanju 25. nastavka Jamesa Bonda u "poodmakloj fazi".

I svetski mediji pišu da bi se nastavak ovog filmskog hita mogao snimati u Hrvatskoj, a još uvek nije poznato ko će glumiti Bonda.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila