•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prvi utisak o filmu Frankenstein Versus The Witchfinder

Frankestein Versus The Witchfinder je lažni film koji će biti uključen u okviru projekta "The Lords of Salem". Na listi glumaca za ovaj film nalaze se Udo Kier, Dan Roebuck, Clint Howard i Camille Keaton.

Podaci o filmu "The Lords of Salem" se drže u tajnosti, ali proširena lista karaktera više liči na armiju kultnih heroja nego grupa za jedan film. Jedva čekamo to da vidimo.

FRANKENSTEIN VS THE WITCHFINDER! Uskoro dolazi u vaše bioskope! To je za vas koji živite u Salemu!

U ovom neverovatnom izgubjenom klasiku koji će se prikazati na WIQZ Freak-Festu u glavnim ulogama pojavljuju se Udo Ker Dan Roebuck, Clint Howard i Camille Keaton. Ne propustite da ga pogledate!

The Lords of Salem je planiran za 2012.godinu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu