•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Porodični vikend u bioskopu Vilin Grad

Porodični filmovi i Mali Politikin Zabavnik na poklon, a za celu porodicu popust uz Porodičnu karticu!

Porodični vikend biće održan 4. i 5. marta, od 10 do 16 časova, u bioskopu Vilin Grad. Na repertoaru će se naći dva nova animirana filma, koja do sada nisu prikazivana u okviru Porodičnog vikenda, "Ričard roda" i "Balerina i Viktor". Oba ostvarenja su sinhronizovana na srpski jezik.

Na repertoaru su i sledeći dečiji filmovi:

Vajana 3D
Pevajmo 3D

I ovi porodični filmovi su sinhronizovani na srpski jezik i prilagođeni su najmlađim posetiocima.

Mališani koji imaju Porodičnu karticu, uz kupljenu ulaznicu, na poklon će dobiti Mali Politikin Zabavnik, a njihovi roditelji/pratioci plaćaju dečiju cenu ulaznica.

Svi oni koji nemaju Porodičnu karticu, mogu je preuzeti na blagajni bioskopa Vilin Grad. Ova kartica je potpuno besplatna, a članstvo sa sobom ne povlači nikakve obaveze.

Porodična kartica je namenjena deci do 13 godina, koja će, uz ovu karticu, ostvariti specijalne popuste prilikom kupovine bioskopske karte, a uz svaku posetu bioskopu na poklon će dobiti kokice. Roditelj/pratilac, takođe, ostvaruje popust pri kupovini ulaznice za sve dečije filmove. Popust za roditelja/pratioca važi i svakog radnog dana do 17 časova, kao i za Porodični vikend, koji se održava svakog prvog vikenda u mesecu.

Repertoar, trejlere i termine filmova možete pogledati na sajtu bioskopa Vilin Grad, gde možete i rezervisati ulaznice.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...