•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novak Đoković u filmskim vodama

Trenutno najbolji teniser sveta, Novak Đoković, otputovao je u Bugarsku, gde će ostvariti jedan od svojih snova i učestvovati u snimanju filma – snimiće par scena za nastavak filma „Plaćenici“.

U Sofiji će se družiti i raditi na projektu vrednom 100 miliona dolara zajedno sa glumačkim velikanima poput Silvestera Stalonea („Roki“, „Rambo“, „Kobra“), Arnolda Švarcenegera („Konan“, „Terminator“, “Predator”, “Komandos”), Brusa Vilisa („Umri muški“, “Soko sa Hadsona” ), Čaka Norisa („Teksaški rendžer“), Žan Kloda van Dama („Krvavi sport“, „Kik bokser“, „Univerzalni vojnik“, “Vremenski policajac”), Džeta Lija („Mumija“, „Zabranjeno carstvo“, “Heroj”, “Jedini”), Rendija Kotura („Ultimat fajt šampion“), Džejsona Statama („Transporter“, „Sneč“, „Dve čađave dvocevke“, “Elitne ubice”), Dolfa Lundgrena („Panišer“, „Hi Men“, „Roki“) i drugih akcionih heroja. Ženske uloge dodeljene su Amandi Ums i Ju Nan, jednoj od glavnih zvezda azijske kinematografije.

Scenario filma i konkretna uloga Đokovića još se drže pod velom tajne, ali se zna da će konačni obračun imati Stalone, kao pozitivan lik i Van Dam, kao negativac.

Bugari su oduševljeni dolaskom Đokovića, jer kako navode njihovi mediji „ne događa se da ulicama Sofije šeta najbolji sportista na svetu“.

Podeli:



Preporucujemo