•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Gladijator' dobija nastavak?!

Gostujući na Filmskom festivalu u Ostinu (South by Southwest Film Festival), reditelj filma Ridli Skot otkrio je da već neko vreme planira da snimi nastavak Gladijatora.

Prema ranijim pisanjima medija, Rasel Krou je, navodno, još 2009. godine angažovao legendarnog Nika Kejva da napiše scenario za nastavak filma, ali se ne zna da li ta priča ima veze sa Skotovim projektom.

Film Gladijator trijumfovao je 2001. godine na dodeli Oskara, kada je osvojio pet pozlaćenih statueta, uključujući i one za najbolji film i najboljeg glumca.

„Znam kako da ga vratim. Imao sam već razgovor na temu 'Ali on je mrtav' sa ljudima iz studija. Ali postoje načini na koje mogu da ga vratim“, rekao je Skot na druženju sa novinarima i filmofilima.

Međutim, da li će se to zaista desiti, ne zavisi samo od proslavljenog reditelja.

„Gladijatora smo gledali 2000. godine, pa se Rasel malo promenio. On trenutno radi na nečem drugom, ali pokušavam da ga uhvatim i nagovorim“, dodao je Skot.

Koliko god bizarno zvučala priča, mnogi bi bili zainteresovani da vide šta bi to moglo da se desi Maksimu.

Website:rts.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu