•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Matthew Perry otkrio da je kao dečak pretukao današnjeg kanadskog premijera

Kanadsko-američki glumac i zvezda "Prijatelja" Matthew Perry priznao je na poslednjoj emisiji "Jimmy Kimmel Live" da je kao dečak pretukao današnjeg premijera Kanade Justina Trudeaua.

Popularni Chandler se prisetio školskog vremena i perioda petog razreda kada su on i njegov prijatelj istukli već tada uspešnijeg Justina, koji je ujedno bio i sin tadašnjeg premijera države.

"Moj prijatelj Criss me je podsetio na to. Bio je bolji u sportu i to je bila stvar čiste ljubomore. Bio je verovatno jedino dete u školi koje smo uopšte mogli pretući. Ne hvalim se time, bio sam glup klinac, i mislim da je zbog toga uspeo u životu i postao premijer Kanade. Ne komuniciram sa njim, osećam sram", rekao je između ostalog poznati glumac.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...