•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pogledaj najlepši uskršnji film i osvoji čokoladno iznenađenje

Ostalo je manje od mesec dana do najradosnijeg praznika u godini! Pogledaj još danas animirani film „Uskršnji zeka: Čuvar zlatnog jajeta", priključi se velikoj uskršnjoj avanturi i osvoji čokoladno iznenađenje!

Pronađi zekinu kutiju u svom omiljenom bioskopu, u nju ubaci kartu sa ispisanim imenom, prezimenom i brojem telefona i možda baš ti budeš srećni dobitnik čokoladnog iznenađenja koje obezbeđuje čokolaterija San Marina. Ukoliko ne pronađeš zekinu kutiju, kartu sa navedenim podacima pošalji naDexin film (Vidikovački venac 54a, 11000 Beograd) najkasnije do 16. aprila. Imena dobitnika biće objavljena na facebook stranici Dexin filma po završetku konkursa.

Maks je mudri gradski zec. Sa prijateljima provodi bezbrižne dane čekajući novu zavrzlamu koja bi mu pomogla u ostvarivanju glavnog životnog cilja – priključivanje zečjoj bandi. Da bi dokazao svoju hrabrost pred drugarima, on pristaje da pilotira avionom ne sluteći da će ga ova letelica odvesti u najveću životnu avanturu. Njegov avion se iznenada kvari i Maks pravo s neba pada u školu za zečeve, skriveno šumsko mesto na kojem krzneni mališani od porodice lukavih lisica kriju navažniju od svih dragocenosti – uskršnje jaje. Po dolasku u školu, Maks zatiče pomalo štrebersku atmosferu, potpuno suprotnu njegovom dotadašnjem urbanomm životu. Zahvaljujući ljupkoj Emi i lekcijama madam Hermione, stručnjaku borilačkih, ali i životnih veština, Maks ovladava moćima magije kako bi uz pomoć prijatelja spasio Uskrs. Usput će shvatiti značaj ljubavi, porodice i ovog radosnog praznika. Ova uskršnja avantura zasnovana je na romanu "Škola za zečeve" iz 1924, sinhronizovana je na srpski jezik, a cilj joj je da svim mališanima, ali i njihovim roditeljima, na zanimljiv i moderan način prenese poruku staru skoro čitav vek – pod ovim Suncem ima mesta za sve.

Trejler filma možete pogledati na sledećem linku: bit.ly/UskrsnjiZeka.

Film „Uskršnji zeka: Čuvar zlatnog jajeta" se nalazi na redovnom repertoaru bioskopa u distribuciji Dexin filma.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu