•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Omaž Debi Rejnolds i Keri Fišer

Sećanja na majku i ćerku glumice Debi Renolds i Keri Fišer održano je na groblju u Holivudu u prisustvu rodjaka, prijatelja i fanova.

Tokom dvosatne ceremonije održane juče po lokalnom vremenu na groblju Forest Lon gde su sahranjene bilo je suza, ali i smeha, prikazivane su fotografije, video klipovi i pričane anegdote.

Sin i brat dve glumice Tod Fišer rekao je da su se okupili sa ciljem da se obožavateljima pruži prijateljski pogled na njegovu majku i sestru, navodeći i da je njegova majka mrzela da prisustvuje komemoracijama.

Stotine fanova, neki obučeni u kostime iz Ratova zvezda, su satima čekali da bi mogli da dodju na groblje, a mnogi su nosili narukvice na kojima je pisalo „Debi i Keri za uvek u našim srcima“.

Trupa iz plesnog studija Debi Rejnolds izvela je ples kao omaž za film „Singing in the Rain“ koji je proslavio sa 19 godina.

Keri Fišer, glumica i pisac, poznata po ulozi princeze Leje u serijalu „Ratovi zvezda“ umrla je 27. decembra u 60. godini od posledica srčanog udara. Njena majka Debi Rejnolds, poznata glumica zlatnog doba Holivuda umrla je dan nakon smrti ćerke, u 85. godini.

Tod Fišer je podsetio na poslednje trenutke svoje majke i ponovio njenu izjavu da želi da bude sa ćerkom.

Medju zvezdama prisutnim ceremoniji bili su glumac Den Akrojd i pevač Džejms Blant. Blant, blizak prijatelj Keri Fišer, je specijalno za tu priliku komponovao pesmu pod naslovom „Tu sam da te pustim da odeš“.

Den Akrojd je pročitao tekst o Keri Fišer, sa kojom je bio veren tokom 1970-ih pre njene udaje za glumca i kompozitora Pola Sajmona. On je ispričao anegdotu kako joj je spasao život kada se gušila sa jednim prokeljom.

Fotomontaža sa slikama koje prikazuju momente iz karijere i privatnog života dve glumice prikazana je uz muziku iz serijala Ratovi zvezda kompozitora Džona Vilijamsa. Tokom ceremonije se pojavio i čuveni robot R2D iz Ratova zvezda.

Dve glumice koje su umrle u dva dana, sahranjene su jedna pored druge. Druge slavne ličnosti takodje su sahranjene na tom groblju kod Holivuda, kao što su glumica Beti Dejvis, Pijanista Liberače, zvezda nemih filmova Baster Kiton i drugi.

(Beta)
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...