•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šokantne tajne Londona u novom detektivskom trileru

Detektivski triler „Grad neupadljive svetlosti” nastao po noveli Patrika Nita, sa Rizom Ahmedom u glavnoj ulozi, zvezdom filma „Odmetnik 1 – Star Wars Priča”, od 6. aprila počinje svoj bioskopski život.

Tek što se polako osvešćuje od još jednog mamurluka, privatni detektiv Tomi nije ni svestan da kucanje na njegovim vratima znači novi, misteriozni slučaj. Prostitutka Melodi je u potrazi za svojom prijateljicom Natašom, koja je nestala bez traga i glasa. Kako zadire dublje u slučaj, Tomijevo putovanje ka istini dovodi ga do skrivenih slojeva savremenog Londona, u kojima otkriva šokantne tajne o bivšim ljubavima, prijateljstvima i porodici.

Odličan glumački duo Riz Ahmed i Bili Pajper intenzivno će vas uvući u tajne londonskih ulica i dokazati da je nekad sigurnije da se tajne ne otkrivaju.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu