•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Paklene ulice 8' uleću u 8. brzini u naše bioskope 20. aprila!

Ako vas je ova zima malo uljuljkala, ako osećate da vam fali nešto brzo i uzbudljivo, ne brinite, imamo rešenje za vas!
"Paklene Ulice 8" (FAST & FURIOUS 8) stiže na redovne repertoare naših bioskopa, na radost svih ljubitelja brze vožnje, dobrih automobila, zgodnih hrabrih momaka i lepih žena.

Ovaj film je prošlog vikenda imao najbolje otvaranje svih vremena jer je na globalnom nivou samo u prvom vikendu prikazivanja zaradio 532 miliona dolara. Time je potučen rekord koji je do tada nosio film "Star Wars - Buđenje sile", zaradivši 529 miliona dolara.

Na našoj teritoriji, osmi nastavak jedne od najuspešnijih i najvoljenijih filmskih franšiza počeo je da se prikazuje 13. aprila u bioskopima Cineplexx Priština, Kino ABC (Priština), DokuFest (Priština), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica) i Cadmus Cineplex (Budva), i naravno punio je bioskopske sale do poslednjeg mesta.

Vaša neophodna doza adrenalina od 20. aprila je u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Dvorana Doma Sindikata, Tuckwood Cineplex, Roda Cineplex, Fontana, Arena (Novi Sad), CineStar Novi Sad, Cineplexx Niš, Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar Pančevo, CineStar Zrenjanin, Cineplexx Niš, Vilin Grad (Niš), Kupina (Niš), Kvart (Kraljevo), Eurocinema (Subotica), Art bioskop A. Lifka (Subotica), Ekran bioskop (Sombor), Art bioskop (Užice), LM (Šabac), Leskovački kulturni centar, a u gradove koji nemaju bioskop film će biti prikazivan putem Mobilne opreme. U Kulturnom centru Jagodina film će biti prikazivan od 28.04. do 03.05. u Domu kulture Pirot od 27.04. do 30.04. u Kulturnom centru Gornji Milanovac prikazivaće se od 03. do 05. maja, u Domu kulture Obranovac od 12. do 14. maja, u Kulturnom centru Tivat (Crna Gora) film će biti prikazan u periodu od 20. do 23. aprila.

Strast koja se oseti za volanom pri punoj brzini, osetiće se i na velikom platnu, kada zaškripe gume paklenih automobila, ali i kada Dom i Leti pogledaju jedno drugo.


U ovom akcionom trileru, glavne uloge tumače Vin Dizel, Dvejn Džonson, Mišel Rodrigez, Džejson Stetam, Kurt Rasel, Kris Ludakris, a po prvi put u ovoj franšizi glume oskarovke Helen Miren i Šarliz Teron.

Budite pakleno brzi i nabavite karte na vreme!

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...