•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Everything, Everything (2017) - uskoro

Med Vitijer ima bolest koja je vrlo retka i koja joj ne dozvoljava da živi kao i drugi. Naime, ona ne sme napuštati svoju kuću, a kada joj neko dolazi postoji čitava procedura oko ulaska u kuću. Med živi s majkom, doktorkom , koja vodi računa o njenom stanju, i medicinskom sestrom Karlom. Med je kao mala izgubila oca i brata u nesreći i jedina osoba za koju zna je njena majka, koja bi sve dala za nju. Kada se u susednu kuću useli momak Oli Brajt sa svojom pomalo čudnom porodicom , Medina priča tek počinje. Ona se polako zaljubljuje u Olija koji je spreman žrtvovati sve, baš sve, kako bi barem jedan dan živela izvan svoje sigurne kuće.

Glumci: Amandla Stenberg, Nick Robinson, Ana de la Reguera, Anika Noni Rose
Režiser: Stella Meghie

Podeli:



Preporucujemo