•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Drugi deo Disneyjevog hita 'Frozen' stiže krajem novembra 2019.

Svi ljubitelji animiranog filma "Frozen", kojim su mnoga deca ali i roditelji doslovno opsednuti, dobiće svoj nastavak. Disney je konačno objavio da će se to desiti 27. novembra 2019. godine.

Originalni "Frozen" bio je crtić sa najvećom zaradom u istoriji i dugotrajni kulturni fenomen, a pesmica koja je obeležila taj period bila je "Let It Go" za koju je nemoguće da je niste negde čuli.

Dugo očekivani nastavak dolazi šest godina nakon prvog dela, a glumica Kristen Bell, koja tumači lik Anne, kazala je da cela ekipa ulaže mnogo napora i energije u usavršavanje "Frozen 2".

Radnja nastavka ostaje misterija, ali znamo da će glasove pozajmljivati originalna glumačka postavka: uključujući Bell kao Annu, Idinu Menzel kao Elsu, Josha Gada kao Olafa i Jonathana Groffa kao Anninog momka Kristoffa.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...