•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Arnold Švarceneger u ulozi na kakvu nismo navikli

Film „Fatalni Ishod“ je zasnovan na istinitim događajima u Nemačkoj, kada su se dva putnička aviona sudarila zbog greške kontrolora saobraćaja. Priča prati živote dva potpuna stranca koje je povezala nesreća, Romana (Švarceneger) koji u toj nesreći gubi ženu i trudnu ćerku , i kontolora leta Džejka (Mek Neri) čija greška je uzrok nesreće. Da li će želja za osvetom i osećaj krivice obuzeti ova dva čoveka, i dovesti do fatalnog ishoda?

U istinitom događaju koji je bio inspiracija za film, ruski arhitekta, skrhani otac i suprug ubio je kontrolora leta čijom greškom je nastradala njegova porodica, ali u filmu ćemo videti da li i Švarceneger želi da se osveti na taj način ili je i izvinjenje dovoljno.

Imamo priliku da gledamo austrijskog glumca u ulozi na kakvu nismo navikli, a koja mu je po oceni kritičara, možda i jedna od najboljih u karijeri. Obožavaoci bi svakako voleli još jednom da vide kako se Švarceneger oružjem obračunava sa lošim momcima, ali to u ovom ostvarenju neće biti slučaj. „Fatalni ishod“ je drama karaktera, Romana i Džejka, zasnovana na emocionalim borbama sa tragedijom.

„Fatalni ishod“ je na redovnom bioskopskom repertoaru od 11. maja. Do tada, pogledajte trejler u kom će vas Arnold Švarceneger zasigurno zaintrigirati.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....