•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Uoči premijere 'Covenanta' konačno objašnjen kraj 'Prometheusa'

Samo desetak dana pre premijere filam "Alien: Covenant", 20th Century Fox je objavio kratki film u kojem je objašnjen kraj, tj. neviđeni nastavak putovanja preživelih junaka u filmu Prometheus iz 2012. godine.

Da podsetimo," Prometheus" je bio prvi film u seriji prethodnika glavnog dela franšize "Alien". Pre nego što obožavatelji SF-a pogledaju novi "Covenant", kreatori su priložili kratko objašnjenje kraja "Prometheusa".

Naime, naučnica Elizabeth Shaw i kiborg David su na kraju filma uspeli da se domognu broda Inžinjera krenuvši ka matičnoj planeti kreatora ljudske vrste. Ipak, mnogi su ostali nezadovoljni načinom kako je kraj prezentovan.

To je mesto gde se pojavljuje kratki film "The Crossing" u kojem David kroz naraciju prepričava događaje koji gledaoci nisu mogli da vide. Ono što je najvažnije, oboje stižu na planetu Inžinjera.

Za fanove verovatno najpoznatije SF franšize ostaje nada da će Prometheus dobiti još veći smisao jednom kada dođe 12. maj, datum premijere filma "Alien: Covenant" kojeg potpisuje veliki Ridley Scott.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...