•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Snima se film o Madonninoj borbi u svetu muzike

Producentska kuća Universal snimiće film od Madonni pod nazivom "Blonde Ambition" koji će prikazati borbu ove velike pop dive u muzičkoj industriji.

Film će pratiti Madonninu priču koja započinje 1980-ih godina, a biće prikazano sve kroz šta je ona morala da prođe pre nego je snimila prvi album u vreme kada je muzička industrija gledala na žene kao potrošnu robu. U filmu će takođe bti prikazan i ljubavni život Madonne.

Još nije poznato ko će glumiti kraljicu popa, a "Blonde Ambition" će biti prvi filmski aranžman scenaristice Elyse Hollander. Ovaj film prošle godine se našao na vrhu takozvane Crne liste najboljih scenarija u Hollywoodu koji nisu došli do produkcije.

Međutim, Madonna nije oduševljena snimanjem ovog filma, što je juče prokomentarisala na Instagramu.

"Niko ne zna šta ja znam i šta sam videla. Samo ja mogu ispričati svoju priču. Svi drugi koji to pokušaju su šarlatani koji traže slavu bez da urade ikakav posao. To je bolest našeg društva", napisala je Madonna.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila