•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sara Renar na otvaranju drugog Festivala muzičkog dokumentarnog filma DOK'N'RITAM u DKSG

Prva četiri dana juna u Domu kulture „Studentski grad“ na Novom Beogradu obeležiće drugo izdanje Festivala muzičkog dokumentarnog filma DOK'N'RITAM.

Kao i prošle godine, festival će, pored zanimljivog takmičarskog i revijalnog filmskog programa, uključiti i programe Notabook (predstavljanje muzičkih knjiga), Work In Progress (predstavljanje dokumentaraca u nastanku), koncerte, tribine.

Novost u programu je nacionalna takmičarska selekcija, a o nagradama iz obe selekcije, odlučivaće stručni žiri i publika.

Predstavljanje specifičnih, raznovrsnih muzičkih stilova, i akteri dokumentaraca koji insistiraju na konceptu-performansu, glavne su odlike ovogodišnjeg izdanja Dok'n'Ritam festivala.

Prva gošća festivala, biće regionalna muzička zvezda, Sara Renar, koja će nastupiti na otvaranju festivala, u četvrtak 1. juna na Letnjoj sceni DKSG.

Iste večeri, sledi premijera filma „RUMBLE:The Indians Who Rocked The World“, koji na festival stiže ovenčan nagradom festivala Sundance.

Dakle, 1. juna počinjemo sa sadržajnom bukom, i nemamo nameru da snizimo decibele do 4. juna. Pridružite nam se! Svi programi su besplatni.

Sara Renar – Djeca

RUMBLE: The Indians Who Rocked the World – Trailer

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila