•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijere najočekivanijih filmskih avantura u Cineplexxu

Ovog proleća u bioskopima Cineplexx očekuju nas neverovatne filmske avanture koje ostavljaju bez daha! Ukoliko među prvima želite da pogledate uzbudljiva filmska ostvarenja i da se poistovetite sa junacima najvećih filmova svih vremena, pogledajte premijerno „Kralj Artur: Legenda o maču” 3D, “Osmi putnik: Kovenant“ i “Pirati sa Kariba – Salazarova osveta3D, jer su karte već u prodaji na blagajni bioskopa.

Premijera dugo iščekivane čuvene epske akcione avanture „Kralj Artur: Legenda o maču” 3D održaće se u sredu 10. maja od 20 časova u bioskopimaCineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Delta City, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš. Ne propustite istorijski spektakl reditelja Gaja Ričija, u kome glavne uloge tumače holivudske zvezde Čarli Hanam, Anabel Volis i Džad Lou.

Remek delo reditelja Ridlija Skota, futuristički horor „Osmi putnik: Kovenant“ premijerno u bioskopima Cineplexx 17. maja od 20 časova. U šestom nastavku ove blokbasterske franšize, Ridli Skot se vraća korenima svoje režije, revolucionarnoj sagi sa jedinstveno zastrašujućom pričom, prožetom vrtoglavom avanturom i novim monstruoznim stvorenjima. Glavne uloge: Sigorni Viver, Tom Skerit i Džon Hert.

Džoni Dep se vraća na velike ekrane u dobro poznatoj ulozi neustrašivog anti-heroja Džeka Speroua u potpuno novom nastavku „Pirati sa Kariba – Salazarova osveta“ 3D. U ovoj uzbudljivoj avanturi kapetan Džek traži ne samo da promeni svoju zlu kob, već i da spasi svoj život od najstrašnijeg i najzlobnijeg neprijatelja kog je ikad imao. Premijera je zakazana za 24. maj u bioskopima Cineplexx od 20 časova.

Obezbedite najbolja mesta na vreme, jer ovakve filmske poslastice morate doživeti među prvima!

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....