•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ne propustite urnebesnu komediju 'Čuvari plaže' premijerno 31. maja

Premijera akcione komedije "ČUVARI PLAŽE" (BAYWATCH) će se održati u sredu 31. maja u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Roda Cineplex, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar Novi Sad, CineStar Zrenjanin i CineStar Pančevo.

„Čuvari plaže" prate odanog spasioca Miča Bjukenona (Dvejn Džonson) dok se sukobljava s drskim novim regrutom (Zek Efron). Zajedno, oni će razotkriti lokalni kriminalni plan koji preti da uništi budućnost zaliva.

Karte za premijerno prikazivanje su puštene u prodaju i mogu se kupiti na blagajnama bioskopa.

Pored salve smeha, sve posetioce u navedenim bioskopima čeka puno interesantnih iznenađenja u znaku leta i plaže, ali i bezbednosti tokom vrelih letnjih dana!

U bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center te večeri imaćemo specijalno dešavanje, kome će u mnogome doprineti naš partner Udruženje spasilaca na vodi Srbije http://spasioci.rs/

Hrabri mladi ljudi u fantastičnoj kondiciji, koji su članovi ovog udruženja, predstaviće se posetiocima bioskopa i davaće sve informacije u vezi sa hrabrim i humanim poslom kojim se bave. Oni će zainteresovanima otkriti koje su neophodne osobine i veštine koje mora da poseduje svaki spasilac.

Udruženje spasilaca na vodi Srbije je nevladino neprofitno udruženje osnovano 2004. godine u Beogradu, koje ima za cilj okupljanje spasilaca i ostalih zainteresovanih lica radi unapređenja oblasti spasavanja na vodi. Naše Udruženje sa bavi organizacijom obuke i usavršavanjem spasilaca na vodi, praćenjem najnovijih stručnih i tehničkih dostignuća u oblasti spasavanja na vodi i informisanjem o tome, saradnjom sa sličnim organizacijama u zemlji i inostranstvu.

Gosti na premijeri biće i članovi Plivačkog saveza Beograda http://www.psb.org.rs/ i pobednici na plivačkom takmičenju "Letnja liga Beograda 2017." koje se održalo u nedelju 28.05. na SRC "Milan Gale Muškatirović". U pitanju su pobednici u kategorijama: pionir, kadet, junior i senior.

Od četvrtka, 1. juna, "ČUVARI PLAŽE" stižu redovne bioskopske repertoare.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...