•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Repertoar bioskopa Cineplexx Niš od 8. do 14. juna

Na repertoaru se ove nedelje nalaze tri nova naslova i jedna premijera.

“Mumija” 2D i 3D - Naizgled bezbedno smeštena u grobu duboko ispod pustinje, drevna princeza kojoj je sudbina nepravedno oduzeta, budi se u današnje vreme i sa sobom donoci zlo koje je raslo preko hiljadu godina i užase koji prkose ljudskom poimanju. Od očaravajućih pustinja Srednjeg Istoka, kroz skrivene lavirinte ispod današnjeg Londona, „Mumija“ donosi iznenađujući intenzitet i balans čuda i uzbuđenja u maštovitom novom filmu koji uvodi novi svet bogova i čudovišta.

Glavne uloge u filmu tumače Tom Kruz, Sofija Butela, Anabel Volis i Džek Džonson.


“Putovanje” - „Putovanje" je dramatična komedija inspirisana velikom prekretnicom u britanskoj i irskoj istoriji. U fokusu ostvarenja je neverovatno prijateljstvo između dva politička titana i neumoljiva neprijatelja. Ian Paisley (Timothy Spall) i Martin McGuinness (Colm Meaney) su prisiljeni da zajedno otputuju na kratko. Tokom putovanja, počinje da se stvara nada da možda i zakleti neprijatelji mogu da nađu zajednički jezik kada je budućnost Severne Irske u igri.


“Kako se rešiti zeta” - Najveći košmar za svakog oca koji ima ćerku počinje onda kad njegova mezimica odraste i dođe dan da ga upozna sa svojim dečkom. Obično je to neizbežno odvratan tip koji želi samo jednu stvar od njegove predivne devojčice. I upravo taj dan osvanuo je za Artura, Polija i Ćusa. Njihove slatke ćerkice odlučile su da bace svoju budućnost u smeće, tako što su se spetljale sa trojicom gnusnih momaka. Stoga, njihovim očevima ne preostaje ništa drugo nego da ujedine snage kako bi se rešili njihovih momaka. To znači samo jedno – rat, u kojem se ne biraju sredstva da bi potencijalni zet nestao sa lica Zemlje.


“Čudesna žena” - – Nakon što se nakratko pojavila u filmu Betmen protiv Supermena: Zora pravednika, superjunakinja Čudesna žena dobila je svoj film.

Pre nego je postala “Čudesna žena”, bila je Diana, princeza Amazonki, obučena da bude nepobediva ratnica. Odrasla na zaštićenom rajskom ostrvu Themiscira, na kojem žive samo žene. Akcija kreće kada se američki pilot sruši na njihovu obalu i ispriča priču o masivnom sukobu u spoljnom svetu. Diana tada napušta svoj dom, uverena kako može zaustaviti sukob. U borbi protiv muškaraca, Diana će otkriti svoju najveću snagu…i svoju sudbinu.


Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...