•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijera druge sezone serije 'Preacher' 29. juna na AMC kanalu

Druga sezona AMC-ove originalne serije “Preacher” vraća se na male ekrane, duplom epizodom, koja će premijerno biti prikazana u četvrtak, 29. juna u 22:00 na AMC kanalu. Ljubitelji otkačenog propovednika Jessyja Custera (Dominic Cooper), moći će da prate njegove dogodovštine u tom istom terminu svakog četvrtka.

Proširena druga sezona, koja će biti emitovana u 13 epizoda, je mešavina različitih žanrova koji prate uzbudljivu priču propovednika iz zapadnog Teksasa Jessija Custera (Dominic Cooper), njegovu opasnu bivšu devojku Tulip (Ruth Negga, nominovanu za Academy Award®) i irskog vampira po imenu Cassidy (Joseph Gilgun) na putovanju u potrazi za Bogom koje će ih odvesti u neobičnu bitku između Raja, Pakla i svega što je između.

Svi oni koji žele da nadoknade propušteno ili se podsete omiljenih trenutaka iz prve sezone, mogu to da učine 24. juna od 22:00, kada nas očekuje maraton prve sezone ove popularne serije.

A koji likovi su nam prirasli za srce tokom prve sezone?

Jesse Custer – Propovednik u malom gradiću, sa kriminalnom prošlošću i novootkrivenom moći da natera ljude da rade ono što im govori. Kada shvati da je Bog nestao, Jessy kreće u opasnu misiju da Ga pronađe. Na tom putu pridružuju mu se njegova opasna devojka Tulip i najbolji prijatelj Cassidy, odlučni da ili pronađu Boga i pomognu mu ukoliko je u nevolji ili ga prebiju.

Tulip O’Hare – Šetajuća nevolja, vatrena Tulip O’Hare je Jessyjeva devojka i njegova jedina prava ljubav. Tulip u potpusnosti učestvuje u Jessyjevoj potrazi za Bogom – sve do trenutka kada shvati da ih put vodi u Nju Orleans, koji krije njene tajne iz prošlosti. Tulip će rizikovati sve da spreči Jessyja da sazna istinu.

Cassidy – vampir sa neobično velikom sklonošću ka porocima, rado prihvata da se priključi Jessyjevoj potrazi za Bogom. Kada se ispostavi da se njihova misija kreće u pravcu Nju Orleansa, Cassidy insistira da ostanu kod Denisa, jednog od njegovih starih prijatelja. Denis baš i nije srećan što vidi Cassidyja, a njihva zamršena zajednička prošlost će omiljenog krvopiju dovesti do krajnjih granica strpljenja.

Za televizijsku adaptaciju serije zaslužni su Seth Rogen i Evan Goldberg (“Sausage Party,” “Neighbors 2,” “Superbad”), uz producenta Sama Catlina (“Breaking Bad”). Osim njega izvršni producenti serije su i Rogen, Goldberg i James Weaver za Point Grey Pictures, Neal H. Moritz i Ori Marmur za Original Film i Vivian Cannon, Jason Netter i Ken F. Levin.

Glave uloge u drugoj sezoni serije “Preacher” tumače: Dominic Cooper, Ruth Negga, Joseph Gilgun, Ian Coletti, Graham McTavish, uz pojačanje Noah Taylora (“Peaky Blinders,” “Game of Thrones”), Pipa Torrensa (Star Wars: The Force Awakens, My Week with Marilyn), Julie Ann Emery (“Better Call Saul,” “Fargo”), Malcolma Barretta (Dear White People), Justina Prenticea (“13 Reasons Why,” “Awkward”) i Ronalda Guttmana (“Mozart in the Jungle,” “Mad Men”).

Prve ekskluzivne fotografije druge sezone, možete preuzeti putem linka: http://bit.ly/2rqTRyv

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila