•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijera filma 'Transformersi - Poslednji vitez' 21. juna u odabranim bioskopima

Premijera filma "TRANSFORMERSI – POSLEDNJI VITEZ" (TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT) će se održati u sredu, 21. juna u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx Big, Dvorana Doma Sindikata, Roda Cineplex, Tuckwood Cineplex, Fontana, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar Novi Sad, Cineplexx Kragujevac Plaza, Cinestar Zrenjanin, CineStar Pančevo, Cineplexx Niš, Vilin Grad (Niš) i Cineplexx Mne Delta City (Podgorica).

Karte za premijerne projekcije su puštene u prodaju i mogu se kupiti na blagajnama navedenih bioskopa.

Ne propustite najnoviji nastavak voljene i uspešne franšize o Transformersima i doživite do sada neviđeni vizuelni spektakl. Obezbedite vaša mesta na vreme, sjajan i uzbudljiv bioskopski provod je zagarantovan.

„Poslednji vitez" ruši suštinske mitove Transformers franšize i redefiniše značenje reči heroj. Ljudi i Transformersi su u ratu, Optimus Prajm je otišao. Ključ spasavanja naše budućnosti leži zakopan u tajnama prošlosti, u tajnoj istoriji porekla Transformersa na Zemlji. Spasavanje našeg sveta će spasti na pleća neverovatnog saveza: Kejda Jegera (Mark Valberg), Bamblbija, engleskog lorda (ser Entoni Hopkins) i profesorke s Oksforda (Lora Hadok).

Postoji trenutak u svačijem životu kad smo pozvani da učinimo nešto važno. U filmu „Transformersi – Poslednji vitez", lovine će postati heroji. Heroji će postati zlikovci. Samo jedan svet će preživeti: njihov ili naš.

Od četvrtka, 22. juna, nove Transformerse možete pogledati i na redovnim bioskopskim repertoarima, u 2D i 3D tehnici.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...