•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Super cool utorak za početak cool leta u bioskopima Cineplexx

Za početak COOL LETA, u utorak 11. jula, beogradski bioskopi Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx BIG Beograd i Cineplexx Delta City otvaraju svoja vrata posetiocima sa sniženom cenom karte od 250 dinara za sve projekcije, dok će bioskopi u Kragujevcu i Nišuobradovati sve goste sniženom cenom ulaznice od 150 dinara. Ne propustite priliku da po super cool ceni pogledate najaktuelnije naslove i rashladite se uz sjajnu ponudu. Za potpuno cool i osvežavajuće letnje uživanje, svakog posetioca uz kupljenu ulaznicu očekuje i poklon vaučer* za sladoled u McDonald’s restoranima u UŠĆE Shopping Centru, Delta Citiju i BIG FASHION šoping centru u Beogradu, STOP SHOP ritejl parku u Nišu i Kragujevac Plazi.

Zabavite se uz sjajne filmske avanture jer će se bioskopi Cineplexx ovog cool utorka pobrinuti da zabava bude kompletna! Sve ljubitelje Malaca očekuje nastavak velikog hita „Grozan ja 3“ i animirani film „Automobili 3“ i to sinhronizovani na srpski jezik, dok se superheroj Spajdermen vraća na veliko platno u filmu „Spajdermen: Povratak kući“.

Specijalno ovog utorka pripremite se za treći nastavak popularne blokbaster franšize „Planeta majmuna – Rat”, tako što ćete ekskluzivno samo u bioskopima Cineplexx moći da pogledate prva dva dela „Planeta majmuna: Početak” i „Planeta majmuna: Revolucija”.

Svi ljubitelji američke strip junakinje, mogu pogledati „Čudesnu ženu“ i na filmskom platnu, dok ljubiteljima kultne franšize toplo preporučujemo da pogledaju film „Transformersi: Poslednji vitez“. Sve dame i njihove pratioce očekuje puno smeha uz urnebesnu komediju „Ludilo devojačke večeri“ sa Skarlet Johanson u glavnoj ulozi.

Trejler filma „Grozan ja 3“: https://youtu.be/AXOX5_khMEA

Trejler filma „Automobili 3“: https://youtu.be/-8XGzq10GFU

Trejler filma „Spajdermen: Povratak kući“: https://youtu.be/JxwqgmJAChM

Trejler filma „Čudesna žena“: https://youtu.be/rqxDZJGgLo0

Trejler filma „Transformersi: Poslednji vitez“: https://youtu.be/zYhCQWfAPhM

Trejler filma „Ludilo devojačke večeri“: https://youtu.be/jFh9jrE7zZI

Više o navedenim i ostalim filmovima koji se prikazuju tog dana u bioskopu Cineplexx, možete pronaći na sajtu www.cineplexx.rs

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx!

*Poklon vaučer za gratis sladoled važi uz minimalnu kupovinu od preko 100 dinara u McDonald’s restoranima.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...