•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The 11th Hour (2007)

Dobitnik Oscara, Leonardo DiCaprio, predstavlja više od 50 vodećih naučnika, mislilaca i vođa našeg vremena iz celog sveta da bi raspravljali o stanju u kojem se svet nalazi, o ljudskom rodu i o tome šta svi mi možemo napraviti u filmu „Poslednji sati“.

Suša. Glad. Velike poplave. Rekordne padavine. Uragani. Kisele kiše. Najviše zabeležene prosečne temperature u istoriji. O katastrofama se izveštava na večernjim vestima kao o izolovanim događajima. Ali jesu li ti događaji izolovani ili delovi veće, globalne zagonetke koji bi mogli otkriti budućnost čovečanstva?

U istoriji planete, vreme postojanja ljudskog roda na Zemlji kratko je, ali snažno. Ljudski nagon da osigura vlastiti opstanak i kvalitet života revolucionirao je industriju, nauku, prehranu i medicinu. Ali takođe je prouzrokovalo neviđene promene u osetljivoj ravnoteži koja omogućava život na Zemlji.

Međutim, jesu li te promene na Zemlji trajne? Ili su one delovi zagonetke koji, ako se spoje, otkrivaju veću priču nego što je potrebno – ljudsku priču koja uzima u obzir ko smo mi i stanje našeg odnosa s ovim planetom, našim jedinim domom. Nalazimo se u dobu kad je okoliš bitan, sviđalo se to nama ili ne.

Žanr:dokumentarni
Godina:2007
Reziser:Leila Conners, Nadia Conners
Scenario:Leila Conners, Nadia Conners
Uloge:Leonardo DiCaprio, Kenny Ausubel, Thom Hartmann
Award:3 nominacije
Studio:Appian Way, Greenhour, Tree Media Group
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:95 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....