•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Lily James u nastavku mjuzikla 'Mamma Mia'

Lily James koju ćemo uskoro gledati u hitu filmu Vozač i u našim bioskopima, pronašla je svoj novi projekt.

Glumica će se tako pridružiti glumačkoj ekipi Universalovog nastavka mjuzikla Mamma Mia za koji smo nedavno mogli da saznamo da će se zvati Mamma Mia: Here We Go Again. Zvezde Mamma Mie iz 2008. godine Meryl Streep, Colin Firth, i Amanda Seyfried se vraćaju u nastavku, a za režiju i scenario se brine Ol Parker (Marigold Hotel). Benny Andersson i Björn Ulvaeus su ponovno zaduženi za muziku i tekst.

Lily James je dobila ulogu mlade Donne (koju inače igra Meryl Streep), a radnja novog filma je zamišljena da obuhvata i prošlost i sadašnjost kako bi se bolje prikazali odnosi među likovima.

Mamma Mia je pre 9 godina snimljena prema popularnom mjuziklu s Broadwaya koji se temelji na hitovima grupe ABBA i bila je veliki hit u bioskopima i sa budžetom od 52 miliona dolara je širom sveta zaradila oko 609 miliona dolara, dok su mišljenja kritičara bila vrlo podeljena. Za nastavak se gotovo odmah znalo da će ga biti jer je preostalo još dovoljno ABBA-inih pesama da se iskoristi, ali odmah je bilo rečeno da će proći neko duže vreme do početka produkcije. Nastavak je tako konačno najavljen 19. maja ove godine.

Mamma Mia: Here We Go Again u bioskopima očekujemo 20. jula 2018. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....