•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kijanu Rivs, kanibalizam i halucinogeni svet u bojama neona

Postapokaliptični film „Gadna gomila“ donosi nam priču o svetu bezakonja, distopije, kriminala i beznađa. Ovu neobičnu priču ekranizovala je rediteljka i scenaristkinja Ana Lili Amirpur, amerikanka iranskog porekla, predstavljajući jedan smeli žanrovski eksperiment.

Radnja filma „Gadna gomila“, smeštena u vrelim pustinjskim dinama, fokusira se na Arlen (Suki Vaterhaus) koja neslavno završava u distopijskoj zabiti van granica civilizacije. Nesnađena, ona postaje zarobljenik jedne grupe kanibala i dok se Arlen prilagođava životu među „gadnom gomilom“, shvata da odabir zla ili dobra uglavnom zavisi od toga pored koga se nalazi.

Film „Gadna gomila“ je imao svetsku premijeru prošlog septembra na Filmskom festivalu u Veneciji, kada je brendiran kao „romantični horor-triler“. Tom prilikom nagrađen je specijalnom nagradom žirija.

Film je okupio sjajnu ekipu glumaca, među kojima su Kijanu Rivs, Džejson Momoa, Džim Keri, Suki Vaterhaus, Dijego Luna i Đovani Ribisi.

Lili Amirpur je „Gadnu gomilu“ snimala u kalifornijskom Slab Sitiju u kome, pod oskudnim uslovima, živi mnogočlana zajednica ilegalnih stanara od kojih se mnogi pojavljuju kao statisti u filmu.

Domaća publika će imati priliku da pogleda ovo dugo iščekivano ostvarenje od 31. avgusta u odabranim bioskopima širom Srbije.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...