•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zvezdane staze 2. deo bez Benisija Del Toro-a

Režiser, Dž.Dž.Abrams mora da potraži novog glumca koji će tumačiti glavnu zlu ulogu u filmu "Zvezdane staze 2" pošto je Benisio Del Toro odustao od projekta. Iako je Del Toro bio prvi režiserov izbor za ulogu glavnog negativca, očigledno da kompanija "Paramount" nije uspela da postigne zadovoljavajući finansijski aranžman sa njim.

Iako kruže tračevi da će glavni zloća u filmu zapravo biti Kan, lik kog je tumačio Rikardo Montalban u filmu "Zvezdane staze 2 - Osveta Kana" iz 1982.godine, režiser je nedavno odbacio te glasine.

Objavljeno je ipak da će Piter Veler, glumac koji je tumačio glavnu ulogu u filmu Robot-policajac ("Robocop") uzeti učešće u projektu ali još uvek nije poznato koju će ulogu u filmu dobiti.

Radovi na filmu počinju sredinom januara 2012. godine, dok se premijera očekuje najkasnije do maja 2013. godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...