•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Priyanka Chopra će producirati seriju o životu bolivudske zvezde Madhuri Dixit

Atraktivna Indijka Priyanka Chopra uskoro će se okušati i u ulozi producentice. Naime, glumica će producirati komičnu seriju o životu Madhuri Dixit, bolivudske zvezde koja se iz Indije preselila u Colorado.

Chopra je novu vest i svoju sreću podelila s fanovima na Instagramu.

"Jedan od najdražih delova mog posla je mogućnost da ispričam priče različitih žanrova, jezika i različitoj publici. Danas sam srećna što mogu s vama podeliti novi korak koji sam napravila u svom kreativnom putovanju", napisala je Chopra.

Komedija o Madhuri Dixit će se emitovati na ABC televiziji. Chopra nema puno iskustva u ovom poslu, ali ima veliki potencijal i pomoć ABC ekipe. Kako kaže, najveća podrška su joj producenti Mark Gordon i Nick Pepper.

"Tek sam počela da radim i malo mogu reći o ovom projektu, ali radujem se tome što ću uskoro zasukati rukave i početi raditi. Budite spremni", kaže Chopra.

Indijka Madhuri, čijim životom je inspirisana serija, takođe će raditi na seriji kao izvršna producentica.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...