•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kate Hudson neprepoznatljiva u filmu muzičarke Sije

Poznata američka glumica Kate Hudson godinama je prepoznatljiva po svojoj dugoj talasastoj plavoj kosi. Međutim, koliko je gluma njena velika ljubav, pokazala je drastičnom promenom frizure i izgleda za potrebe snimanja novog filma.

Naime, Hudson je kosu skratila na svega nekoliko centimetara i ofarbala u tamnosmeđu boju. Mnogi su na društvenim mrežama već iskritikovali glumicu jer je, kako pišu, neprepoznatljiva. Ona se mnogo ne osvrće na komentare i nastavlja da radi ono što najviše voli.

Fotografije Hudson s kratkom kosom zabeležene su tokom snimanja muzičke drame "Sister" koju je režirala poznata australijska pevačica i producentica Sia Kate Isobelle Furler.

U filmu pored Hudson, glumi i poznata plesačica Maddie Ziegler koju je Sia proslavila u svojim spotovima. Inače, Sia je režirala i nekoliko vlastitih spotova, kao što su oni za pesme "Chandelier", "Big Girls Cry" i "Elastic Heart".

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...