•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Velika holivudska imena u špijunskoj akciji 'Kingsman: Zlatni krug'

U bioskopima od 21. septembra

Drugi deo urnebesne akcione komedije o britanskim špijunima “Kingsman: Zlatni krug“ stiže u bioskope 21. septembra, a pred nama je novi trejler za ovaj film.

Teron Edžerton se vraća kao Egzi, mladić koji je u prvom delu filma izabran za novog pripadnika nezavisne, međunarodne obaveštajne agencije Kingsman. U drugom nastavku junaci se suočavaju s novim izazovima.

Kada njihovo sedište bude uništeno, putovanje će ih odvesti do otkrića srodne špijunske agencije u SAD-u pod nazivom “Statesman”, koja datira iz vremena kada su obe agencije osnovane. U novoj avanturi koja testira njihove granice i snage, ove dve elitne agencije moraće da se udruže kako bi pobedile nemilosrdnog zajedničkog neprijatelja.

Novi trejler nagoveštava da ćemo u ulozi glavnog negativca gledati Džulijen Mur, protiv koje će se boriti fenomenalna ekipa špijuna: Teron Edžerton, Kolin Firt, Čening Tejtum, Hali Beri, Pedro Paskal, Džef Bridžis, Vini Džouns i Elton Džon.

Domaća publika će imati priliku da pogleda ovo dugoiščekivano ostvarenje od 21. septembra u bioskopima širom Srbije.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...