•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Margot Robbie i Domhnall Gleeson u životnoj drami o autoru knjige 'Winnie the Pooh'

Ekranizirana životna priča autora knjige o pustolovinama medvedića Winnieja Pooha uskoro stiže u biope skširom sveta. Prvi trailer za "Goodbye Christopher Robin" obećava uzbudljivu dramu u kojoj se u glavnim ulogama pojavljuju Margot Robbie i Domhnall Gleeson.

Gleeson u filmu koji je režirao Simon Curtis glumi Milnea, autora knjige o medvediću Poohu, a Margot se pojavljuje kao njegova supruga Daphne.

Film "Goodbye Christopher Robin" donosi priču o odnosu Milnea s njegovim sinom Christopherom Robinom čije igračke su pisca nadahnule da stvori magični svet popularnog medvedića. Podsećamo, Milne je 1926. napisao knjigu o pustolovinama Winnieja Pooha koja je i danas mališanima jedna od najdražih priča.

Radnja filma smeštena je u Englesku nakon Drugog svetskog rata. Pored Robbie i Gleesona, u filmu se pojavljuju i Kelly Macdonald, Phoebe Waller-Bridge, Alex Lawther, Stephen Campbell Moore...

Premijera filma očekuje se 29. septembra ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...