•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Faraž želi da glumi sebe u filmu o Brexitu

Veliki holivudski studio spreman je da potpiše ugovor sa Najdželom Faražom i Aronom Benksom vredan 60 miliona funti, za televizijski film o Brexitu, zasnovan na Benksovoj knjizi "Loši momci Brexita“.

Britanski "Telegraph" navodi da je scenario skoro gotov, kao i da bi snimanje serijala od šest epizoda trebalo da počne oko Nove godine, a da se emituje u aprilu naredne godine.

Ugovor za film trebalo bi da bude potpisan sledećeg meseca u Los Anđelesu.

Glavni junaci filma bili bi bivši lider UKIP-a Najdžel Faraž i američki analitičar Geri Ganster koji je propagirao izlazak Britanije iz EU, a koji bi u serijalu bio predstavljen kao "uvaženi američki stručnjak zaposlen da kontroliše britanske ludake na referendumu".

Faraž i Benks ujedno bi bili i producenti.

"Glavno pitanje je može li Deni de Vito da igra Benksa", napisao je na Twitteru voditelj Radija LBC Ijan Dejl, čija izdavačka kuća je objavila Benksovu knjigu.
Na društvenim mrežama odmah su se pojavile razne spekulacije ko bi trebalo da igra Faraža, ali on sam je imao zanimljivu ideju.

"Mislim da bi trebalo ja da igram sebe. Veoma sam dobar u tome da budem ja", rekao je Najdžel Faraž.

Website:rts.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....