•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Počela prodaja kompleta karata za 'Filmske susrete'

52. Festival glumačkih ostvarenja domaćeg igranog filma počinje naredne nedelje i poslednje pripreme za doček glumaca i gostiju su u toku. Osvanule su i reklame za sve filmove na Tvrđavskom mostu, koje tokom celog dana izazivaju pažnju prolaznika. Zato je važna informacija za sve zainteresovane – kompleti karata su u prodaji i to po ceni od 2.000 dinara. U slučaju da se do početka festivala ne prodaju svi kompleti, moći će da se kupe i ulaznice za jedno veče, koje će koštati 400 dinara.

Zvanični program festivala je već objavljen, u takmičarskom programu je 12 filmova.

24.avgusta, nakon svečanog otvaranja, biće prikazani filmovi „Stado“ u režiji Nikole Koje i „Ustav Republike Hrvatske“ u režiji Rajka Grlića.

Druge festivalski večeri prikazuju se „Santa Maria della Salute“ Zdravka Šotre i „Afterparti“ Luke Bursaća.

26. avgusta su na programu „Nigde“ Predraga Velinovića, koji će u Nišu imati svetsku premijeru i „Rekvijem za gospođu J.“ Bojana Vuletića.

Četvrte festivalske večeri biće prikazani filmovi „ Ime: Dobrica, prezime: nepoznato“ Srđe Penezića i „Slepi putnik na brodu ludaka“ Gorana Markovića.

U ponedeljak, 28. avgusta su „Jesen samuraja“ Danila Bećkovića i „Biser Bojane“ Milana Karadžića.

Pretposlednje festivalske večeri na programu su „Kozje uši“ Marka Kostića i „Igla ispod praga“ Ivana Marinovića.

U sredu, 30. avgusta je svečano zatvaranje na kojem će biti dodeljene nagrade najboljim glumcima festivala, nakon čega će biti prikazana pilot epizoda serije „Senke nad Balkanom“ Dragana Bjelogrlića, kao i „Ceo svet u jednoj dolini“ u produkciji City Marketing Centra. Ova filmska priča o Hipi dolini premijerno će biti prikazana pred domaćom publikom – scenario je radio Vladimir Ristić, kamerman je Bojan Jovanović, reditelj Boban Rajković, a producent Oliver Paunović.

Ove godine u prodaji će biti i peti parter na Letnjoj pozornici, jer je organizator obećao manje mesta za sponzore i protokol. Nakon renoviranja Letnje pozornice, biće 110 mesta manje, što znači da će na raspolaganju biti 2.546 mesta za sedenje, ali su mesta komfornija i bolje raspoređena, kažu u Niškom kulturnom centru.

Prodajna mesta – Oficirski dom u Orlovića Pavla 28a i punktovi Turističke organizacije Niš u Voždovoj 7, Obrenovićevoj 38 i u Tvrđavi. Radno vreme prodajnih mesta od 8 do 20 sati.

Website:niskevesti.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...