•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Katy Perry i Orlando Bloom ponovo zajedno nakon pet meseci 'pauze'

Katy Perry i Orlando Bloom su objavili da raskidaju nakon deset meseci veze, nakon čega su ostali u prijateljskim odnosima. Tada su kazali da uzimaju "prostor ispunjen ljubavlju i poštovanjem", ali čini se da im on više ne treba jer su ponovo zajedno.

"Nikada nisu prekinuli komunikaciju nakon raskida. Samo su uzeli pauzu jer je to bila najbolja stvar za oboje u to vreme, ali sada se opet viđaju", kazao je izvor za E!.

Dodaje da Katy i Orlando žele da ovaj put uspeju i da zbog toga puno rade na svom odnosu.

"Imali su konstruktivne razgovore i sada bolje razumeju međusobne potrebe. Vreme će pokazati, ali situacija je u ovom trenutku jako dobra", rekao je izvor.

Novi-stari par je tokom vikenda zajedno prisustvovao koncertu Eda Sheerana.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....