•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Autori serije 'Stranger Things' najavili treću sezonu

Obožavatelji Netflixove serije Stranger Things nestrpljivo očekuju drugu sezonu horor serije, a u međuvremenu je stigla odlična vest - potvrđena je i treća sezona.

Do nove sezone o kojoj se ne zna previše je ostalo malo više od dva meseca, ali sada obožavatelji barem mogu biti mirni jer znaju da će se avanture nastaviti. Autori serije braća Matt Duffer i Ross Duffer su sami potvrdili da će se serija nastaviti na treću sezonu i da je čak i četvrta moguća (ta bi onda bila poslednja).

Braća su dala intervju za Vulture u kojem navode da će događaji vezani za trenutnu radnju verovatno završiti u drugoj sezoni tako da je moguće da treća započne s novom pričom. „Ne znam možemo li svake godine priuštiti toj deci nekakav grozan događaj. Moraće se konačno pomeriti iz grada“, izjavio je Matt Duffer kad su ga pitali o idejama za nastavak. Ideja navodno imaju pregršt.

Pre mesec dana je bio predstavljen trailer za drugu sezonu koja će ponovno imati dosta referencija na kultne klasike iz 1980-ih. U glavnim ulogama su Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Cara Buono i Joe Keery.

Druga sezona serije Stranger Things će imati devet epizoda i stiže na Netflix 27. oktobra.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...