•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

George i Amal Clooney donirali milion dolara za borbu protiv širenja mržnje u SAD-u

George i Amal Clooney, koji su nedavno postali roditelji blizanaca, još jednom su pokazali kako su nesebičan i human slavni par. Naime, oni su donirali milion dolara Južnjačkom pravnom centru za siromašne kako bi pomogli borbi protiv nasilja i mržnje u SAD-u.

Ovaj centar ili američka neprofitna organizacija poznat je po tome što ne prihvata vladina sredstva, niti naplaćuje klijentima svoje usluge. Postao je međunarodno poznat po svojim pravnim pobedama protiv grupa belih supremacista, pravnom zastupanju žrtava grupa za širenje mržnje i monitoringu ovih grupa.

George i Amal su novac Centru uplatili preko Clooney Fondacije za pravdu. Kako su naveli u saopštenju, nasilje koje je izazvao beli supremacistički miting u Charlottesvilleu u Virginiji, pokazatelj je veće potrebe za borbom protiv grupa koje šire mržnju.

"Šta se desilo u Charlottesvilleu i ono što se dešava širom naše zemlje, zahteva veći zajednički angažman svih nas kako bismo se suprotstavili mržnji. Amal i ja smo želeli da dano naš glas i finansijski podržimo borbu za jednakost. Ne postoje dve strane fanatičnosti i mržnje", istaknuo je slavni par u saopćenju.

Podsećamo, George i Amal su osnovali Fondaciju za pravdu 2016. godine s ciljem unapređenja pravde u sudovima, zajednicama i učionicama širom sveta. Fondacija je već ostvarila partnerstvo s UNICEF-om kako bi zajedničkim snagama otvorili škole za sirijske izbeglice u Lebanonu.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...