•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zvezde serije 'Igre prestola' dobiju po pola miliona dolara po epizodi

Prema mnogim kriterijumima "Igra prestola" je najveća televizijska serija i najveći hit u istoriji televizije HBO, pa nimalo ne iznenađuje činjenica da glavni glumci zarađuju mnogo novca.

Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Kit Harington (Jon Snow) i Lena Headey (Cersei Lannister) zarađuju 500.000 dolara po epizodi, što znači da im cela sezona od 10 epizoda donese zaradu veću od 5 miliona dolara.

Isto toliko zaradi Kevin Spacey za ulogu u "Kući karata", a nešto manje Claire Danes za jednu epizodu u seriji "Domovina".

Podeli:



Preporucujemo