•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ed Skrein napušta 'Hellboya'

Samo nedelju dana nakon što je odabran za ulogu vojnika Bena Daimija u novom Hellboyu glumac Ed Skrein odlučio je ipak da odustane od uloge. U stripovskoj verziji Daimio je lik japanskog porekla i odabir belca za tu ulogu digao je fanove na noge, što je podstaklo Skreina da napusti projekat.

"Prihvatio sam ulogu ne znajući da je lik u originalu mešanog azijskog porekla. Bili su neki napeti razgovori i razumljivo uzrujavanje nakon te objave i ja sam primoran da napravim ono što je ispravno.", napisao je glumac na društvenim mrežama.

"Jasno je da je predstavljanje lika na kulturološki ispravan način ljudima značajno i zanemariti tu odgovornost bi samo nastavilo zabrinjavajuću sklonost prikrivanja priča i glasova etničkih manjina u umetnosti. Samtram da je bitno da se to poštuje. Zbog toga sam odlučio da se povučem kako bi se mogao odabrati odgovarajući glumac za tu ulogu.", nastavio je Skrein.

Autor Hellboya Mike Mignola samo je kratko prokomentarisao Skreinov potez napisavši na Twitteru: "Hvala, jako lepo izvedeno." Producenti Larry Gordon i Lloyd Levin su u izjavi napisali: "Ed nam je došao i bio je vrlo odlučan. U potpunosti podržavamo njegovu nesebičnu odluku. Nismo želeli da budemo neosjetljivi na pitanje autentičnosti i etniciteta i potrudićemo se da pronađemo glumca koji će biti primereniji liku iz originalnog materijala."

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu