•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Liam Neeson u ulozi Marka Felta, čoveka koji je razotkrio Watergate skandal

Objavljen je trailer za biografsku dramu Petera Landesmana "Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House". Radnja filma prati Marka Felta koji je pod šifrovanim imenom "Deep Throat" pomogao novinarima Bobu Woodwardu i Carlu Bernsteinu da otkriju Watergate skandal 1974. godine.

Glavnu ulogu u filmu igra Liam Neeson, a glume i Bruce Hreenwood, Noah Wyle, Tony Goldwyn, Tom Sizemore, Josh Lucas, Kate Walsh, Diane Lane i drugi.

Premijera je zakazana za 29. septembar.

Mark Felt je bio specijalni agent FBI-ja koji je novinarima The Washington Posta pomogao da razotkriju skandal koji je rezultovao ostavkom američkog predsednika Richarda M. Nixona 1974. godine, nakon što je utvrđena njegova umešanost u pokušaj prikrivanja skandala.

Watergate je jedan od najtežih skandala u američkoj istoriji. Odnosi se na prisluškivanje i provalu u sedište nacionalnog odbora Demokratske stranke u hotelsko-stambenom kompleksu Watergate u Washingtonu. Watergate je pojam za složenu mrežu političkih skandala u SAD-u između 1972. i 1974. godine. Skandali su uključivali politički motivisane provale, mito, iznude, prisluškivanje telefona, zaveru, opstrukciju pravde, uništavanje dokaza, porezne prevare, nezakonitu upotrebu vladinih agencija kao što su FBI i CIA, ilegalne doprinose za kampanje i upotrebu novca poreskih obveznika u privatne svrhe. Najviše od svega, Watergate je sinonim za zloupotrebu moći.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...